Ga naar de inhoud

Prijzen

Kleine website:
Prijs: 350,00 euro, exclusief BTW
Dit betreft een complete website met één hoofdpagina en met maximaal 5 achterliggende pagina's, inclusief het plaatsen van foto's en/of plaatjes en eventuele modules.

Middelgrote website:
Prijs: 500,00 euro, exclusief BTW
Dit betreft een complete website met één hoofdpagina en met met maximaal 10 achterliggende pagina's, inclusief foto's en/of plaatjes en eventuele modules.

Grote website:
Dit betreft een complexe websites, met veel achterliggende pagina's om o.a. jouw producten te tonen. Voor dit pakket zal, na overleg met jou, een vaste prijs aan je worden voorgelegd.

Onderhoud website:
Natuurlijk kan jouw website ook door Renske's Webdesign onderhouden worden. Niets is immers  zo hinderlijk als een website met bijvoorbeeld prijzen van drie jaar geleden die nu absoluut niet meer gelden of openingstijden die gewijzigd zijn. Of je hebt producten op je site staan die allang niet meer leverbaar zijn. Net als jouw bedrijf is ook jouw website onderhevig aan veranderingen. Ik kan je een vaste prijs aanbieden voor het onderhouden van jouw website. De prijs hiervan kan per website verschillen. Uiteraard is iemand die 2 keer per jaar zijn website wil veranderen goedkoper uit dan iemand die dit 1 keer per maand wil. De prijs van het onderhouden van jouw website wordt in overleg met jou bepaald.

N.B.:
De kosten van de verschillende websites zijn exclusief de kosten voor provider/hosting en registratie domeinnaam en het eventueel aankopen van complexe (niet gratis) extensies.

Overige middelen:
Voor het maken van posters, visitekaartjes en al dat soort middelen reken ik een tarief van 40 euro per uur exclusief BTW.
Terug naar de inhoud